ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


»100% so zgrešeni vsi streli, ki jih nikdar nisi izvedel.« Wayne Gretzky

MLAJšI DEčKI A IN B DOMA SLAVILI PROTI SOVRSTNIKOM IZ SLOVENJ GRADCA
NOVICE 14.11.2018

Mlajši dečki A in B odlični v domači dvorani

TAEKWON-DO: SKALA NAJBOLJšI KLUB DRžAVNEGA PRVENSTVA
NOVICE 13.11.2018

Skalčki osvojili 28 posameznih in 4 ekipne naslove državnih prvakov, 23 srebrnih in 23 bronastih medalj. Klub Skala je z največ osvojenimi odličji postal najboljši klub prvenstva, Tadeja Sušec je postala najboljša mlajša deklica, Teo Harnik najboljši mlaj

ROKOMET - DELITEV TOčK V RDEčI DVORANI
NOVICE 12.11.2018

Velenjčani so v soboto odigrali tekmo 9. kroga Lige NLB. Po napeti končnici sta si ekipi v Rdeči dvorani razdelili točke, bilo je 31:31.

Klubi in društva


VPIS V RAZVID IZOBRAŽENIH IN STROKOVNO USPOSOBLJENIH DELAVCEV V ŠPORTU

Obveščamo vas, da mora predlog za vpis v razvid izobraženih in strokovno usposobljenih delavcev v športu pri ministrstvu, pristojnem za šport, po novem podati vsak posamezni strokovni delavec sam. Predlogu je potrebno priložiti dokazila o izpolnjevanju pogojev.

V razvid se morajo vpisati vsi, ki želijo opravljati strokovno delo v športu, saj je v skladu z drugim odstavkom 46. člena Zakona o športu to eden od pogojev za opravljanje strokovnega dela v športu.

Strokovni delavec, ki si je pridobil usposobljenost prve stopnje v skladu s »starim« zakonom o športu (ZSpo), ne izpolnjuje pogojev za vpis v razvid strokovno izobraženih in strokovno usposobljenih delavcev v športu.

Predlog za vpis v razvid strokovno izobraženih in strokovno usposobljenih delavcev v športu (obrazec) je na voljo na POVEZAVI.
 

VPIS V RAZVID IZOBRAŽENIH IN STROKOVNO USPOSOBLJENIH DELAVCEV V ŠPORTU

Koledar dogodkov

Za mlade športnike gre, zato migajmo skupaj #BEACTIVE

DOGODEK
V petek, 28. septembra, bodimo dobrodelni. Skupaj z Bogomirjem Dolencem, ki že od začetka septembra teče 42 maratonov, bomo migali za dober namen.