ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Športne igre zaposlenih 2017

NOVICA 14.06.2017



V soboto, 17.6.2017, Olimpijski komite Slovenije –Združenje športnih zvez Regijska pisarna Velenje, Športna zveza Velenje in Rdeča dvorana Velenje ŠRZ, v sodelovanju z Mestno občino Velenje in ob pomoči pokroviteljev, organizira Športne igre zaposlenih 2017, kjer si želimo tudi vaše aktivne vloge. Namen projekta je spodbuditi poslovno javnost k športni aktivnosti ter preko druženja in zabave krepiti vez med gospodarstvom in športom.

Športne igre zaposlenih 2017 predstavljajo tekmovanje v petih olimpijskih športnih panogah, ki jih predstavljamo v nadaljevanju. Projekt je zasnovan kot tekmovanje ekip zaposlenih v podjetjih na slovenskem trgu. in bo v letu 2017 v Velenju izveden drugič. Tekmovanja bodo med 10.00 in 14.00 uro potekala na igriščih ob jezeru.

Več informacij o projektu je predstavljeno na spletnem mestu http://www.olympic.si/sport-za-vse/sportne-igre-zaposlenih/, kjer je možna spletna prijava.

Se vidimo na ob jezeru!


Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!