ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Golf - nadaljevanje klubskih tekmovanj

NOVICA 22.06.2017



V nedeljo, 18.6., so golfisti nadaljevali s klubskimi turnirji na golf igrišču Ptuj. Čeprav se te dni koledarska pomlad poslavlja in prihaja uradno poletje, sonce peče že cel junij. Imeli so prelepo sončno nedeljo in enako pogoje za igro saj igrišče v senčnih legah ni bilo mehko, kar jim včasih naredi preglavice. Bilo je nekaj vetra, ki je malo nagajal pri letih žogic zato pa nas je prijetno ohlajal. Turnir je potekal mirno brez večjih težav in se tako tudi končal. Med rezultati je potrebno omeniti našega mladinca Aleša Fon Cafnika, ki je dosegel bruto 31 točk.

Čestitke.

Rezultati:
Dame neto:
1. mesto Brodnik Melita
2. mesto Ernst Alenka
3. mesto Korenič Majda
Moški neto:
1. mesto Kirn Miran
2. mesto Brodnik Tone
3. mesto Gjerkeš Franjo
Mladinci:
1. mesto Cafnik Fon Aleš
2. mesto Lah Jurij
3. mesto Ernst Manca
Najdaljši udarec Ernst Alenka in Ernst Sergej
Najbližje zastavici Korenič Slavko in Ignatov Nataša
Najbližje zastavici seniorke Gjerkeš Francka :)

Pomladanski del naših turnirjev je končan. Čez poletje se bomo malo namakali v morju, odigrali kakšno rundo ob nedeljah na našem igrišču, v septembru pa nadaljujemo s klubskim prvenstvom na Dinersu, potem Moravci in z mladinsko sekcijo na Ptuju.

Druženja RTM so se nadaljevala v sredo, 21.6., ko so se pomerili v najdaljšem udarcu in patanju. Pri najdaljšem udarcu smo za moški del izbrali železo 5 in pri damah neomejeno. Najdaljši je bil po pričakovanju naš longhiter Brane Vrtačnik s 192m, tesno za njim pa Tone Lampret s 184m. V patanju pa je zmagal v finalu Korenič Slavc pred Kirn Miranom. V skupnem seštevku dolgega in patanja, ki šteje za RTM pa je dobil včerajšnjo tekmo Vrtačnik Brane pred Lampret Tonetom in Kirn Miranom, ki sta si razdelila drugo mesto. Z druženji nadaljujejo naslednjo sredo.
 

Vir: GK Velenje, Zdenko 

Foto: Gol Foto: Golf klub Velenje Foto: Golf klub Velenje Foto: Golf klub Velenje Foto: Golf klub Velenje

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!