ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


»100% so zgrešeni vsi streli, ki jih nikdar nisi izvedel.« Wayne Gretzky


Taekwondo - Skalčki s pokaloma za najboljši deklici

NOVICA 09.10.2017Člani Taekwon-do & Kickboks kluba Skala Velenje so se v soboto, 7. oktobra, udeležili mednarodnega prvenstva Doboj Open v BIH, od koder so se vrnili z lepim številom odličij za najvišja mesta in s pokaloma za najboljšo mlajšo in najboljšo starejšo deklico prvenstva.

Velenjski taekwondoisti so tako v prvih tekmovanjih sezone pokazali zelo dobro pripravljenost, kar je odlična popotnica za domače prvenstvo 3. SLO Open, ki bo v soboto, 14. oktobra, od 9. ure dalje potekalo v Rdeči dvorani v Velenju. Sodelovanje na izjemno močnem turnirju so poleg slovenske ITF Taekwon-do reprezentance že potrdile tudi reprezentance iz Bolgarije, Češke in Grčije ter klubi iz vrste evropskih držav.

V Doboju je preteklo soboto potekalo mednarodno odprto prvenstvo Doboj Open, ki so se ga udeležili tekmovalci iz 29 klubov iz Avstrije, Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Makedonije. Velenjčani so svoje delo na prvenstvu odlično opravili in se domov vrnili tudi s pokaloma za najboljši deklici. Najboljša mlajša deklica je tako postala Tadeja Sušec, najboljša starejša deklica pa Pia Zoja Glavnik.

Na prva mesta so se povzpeli: Tadeja Sušec (mlajše deklice, forme rumeni pas in borbe do 30 kg), Pia Zoja Glavnik (starejše deklice, forme črni pas I.dan in borbe do 40 kg), Dominik Jerovšek (mlajši dečki, forme zeleni pas) in Tamara Vogler (starejše deklice, borbe do 45 kg).

Srebrno medaljo si je priboril Patrik Kos (starejši dečki, borbe do 60 kg).

Tretji pa so bili Thai Lihteneker Koštomaj (mlajši dečki, forme rumeni pas), Teo Harnik (mlajši dečki, forme rumeni pas), Taras Alić (starejši dečki, forme rdeči pas in borbe do 55 kg), Tina Sušec (starejše deklice, borbe do 30 kg), Amar Halilović (starejši dečki, borbe do 45 kg) in Erazem Rozoničnik (starejši dečki, borbe do 60 kg).

Čestitamo!

Foto: Taekwon-do & Kickboks klub Skala Velenje

Koledar dogodkov

Za mlade športnike gre, zato migajmo skupaj #BEACTIVE

DOGODEK
V petek, 28. septembra, bodimo dobrodelni. Skupaj z Bogomirjem Dolencem, ki že od začetka septembra teče 42 maratonov, bomo migali za dober namen.