ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Atletika - vseatletski vikend

NOVICA 23.11.2017



Sezono 2017 je Atletska zveza Slovenije zaokrožila na Vseatletskem vikendu v Zdravilišču Radenci (18. in 19. november), kjer so nagrade za svoje dosežke prejeli najuspešnejši atleti ter ostali predstavniki slovenske atletike, ki so zaznamovali atletski vsakdan v letu 2017. Poleg tradicionalne podelitve nagrad je v Radencih potekal še Kongres Združenja atletskih trenerjev Slovenije (ZATS) in številna druga predavanja ter srečanja.

Tako je bil vikend res zelo atletsko pobarvan!

Ponosni smo na naše nagrajence, med katerimi so bili:
Filip Dominkovič, je prejel nagrado za najboljšega pionirja v Sloveniji. Nagrado si je prislužil z odličnimi rezultati in državnim rekordom v metu kopja in metu vortexa.
Jerneja Smonkar, je prejela nagrado za dosežen državni rekord reprezentančne štafete 4 x 400 m, ki je ta odličen dosežek odtekla na ekipnem Evropskem prvenstvu v Tel Avivu.
Bernarda Letnar, metalka kopja, in Peter Hribaršek, tekač na 400 m z ovirami, pa sta prejela nagrado za 10 reprezentančnih nastopov.
Številne nagrade pa je prejela nova članica Atletskega kluba Velenje, odlična šprinterka, Anita Horvat. Prejela je nagrado za najboljšo atletinjo med mlajšimi članicami, saj je na EP do 23 let, dosegla odlično, 4. mesto v teku na 400 m. Nagrado pa je dobila tudi za dosežen državni rekord v tej disciplini ter štafeti 4 x 400 m.

Čestitamo!


Vir: Atletski klub Velenje

Foto: Atletski klub Velenje

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!