ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Rokomet - velenjčanke tokrat brez točk

NOVICA 04.12.2017



Rokometašice Velenja so v Naklem doživele pravo malo katastrofo.

V upanju da si priigrajo nove, še kako potrebne točke, se je končalo popolnoma v nasprotju pričakovanega. RK Naklo je zdaj še edina neporažena ekipa. V dosedanjih osmih tekmah so oddale le eno točko in to prav v Velenju, ko je bilo 24:24. Tekma v Naklem pa je potekala popolnoma v drugi luči, saj je na igrišču prevladovala samo ena ekipa. Do 17. minute pri rezultatu 7:5 je bilo še dokaj izenačeno, nato pa so velenjčanke popolnoma odpovedale. V samo šestih minutah so domačinke z delnim izidom 7:0 pobegnile na +9, razliko pa so do konca tekme samo še višale.

Vsekakor nepričakovan visok poraz rokometašic Velenja, derbi pa žal ni opravičil tega naziva, saj končni rezultat 35:21 je le previsok za kaj takega. Najboljša strelka pri domačinkah je bila Nika Ožegović z desetimi, pri velenjčankah pa Nika Oder s sedmimi zadetki.

Naslednjo tekmo bodo velenjčanke odigrale v soboto 9. decembra ob 16 uri. V Rdečo dvorano prihajajo rokometašice Litije, kjer gre za drugo in tretje uvrščene ekipe iz prvenstvene lestvice. 

Vir: www.velenjcan.si

Foto: www.velenjcan.si

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!