ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Plavanje - v Mariboru na Božičevem memorialu dobri nastopi Velenjčanov

NOVICA 04.12.2017



V soboto, 2. 12. 2017, je Plavalni klub Branik organiziral 27. tradicionalni Memorial Toneta Božiča, ki se ga je udeležilo 13 plavalcev iz Plavalnega kluba Velenje. V 25 m bazenu so plavalci nastopili v disciplinah 50 m prosto, 100 m prsno, 50 m hrbtno in 100 m delfin.

Med deklicami je bila najuspešnejša Ema Jovan, ki je osvojila 7. mesto v disciplini 50 m prosto in 8. mesto v disciplini 100 m delfin. Med dečki so bili najboljši Urban Krepel (6. mesto na 100 m prsno), Metod Lamot (8. mesto na 50 m hrbtno) in Nik Ramšak Rotenhajzer (4. mesto na 50 m hrbtno). Organizator je za plavalce z najboljšimi rezultati v štirih odplavanih disciplinah ob koncu izvedel še finale v disciplini 200 m mešano za vse kategorije. V finalu deklic in dečkov sta nastopila Ema Jovan in Nik Ramšak Rotenhajzer, ki sta na koncu dosegla osmo oziroma sedmo mesto.

Vsem plavalcem za dobre dosežke in vse osebne rekorde iskreno čestitamo. 

 

Vir: Plavalni klub Velenje

Foto: Plavalni klub Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak