ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Namizni tenis - Člani NTK Tempo Velenje polovično uspešni

NOVICA 08.01.2018



Po daljšem premoru se je v soboto, 6.1. 2018 nadaljevalo prvenstvo 2. slovenske namiznoteniške lige. Velenjčani so v domači dvorani gostili ekipi iz Koroške in bili polovično uspešni. V prvi tekmi so s tesnim izidom 5:4 premagali tekmece iz Mute. Po eno zmago sta prispevala Videc in Jevšnik, izkušeni Miha Kljajič pa je tokrat s tremi zmagami vsekakor najbolj zaslužen za zmago domačega moštva. V prvem dvoboju je brez večjih težav premagal šele 12-letnega Alina Lešnika, v drugih dveh pa suvereno odpravil Godca in Kraserja, ki sta na lestvici NTZS oba pred Velenjčanom. Prav gotovo je potrebno omeniti dramatičen dvoboj Jevšnika in Godca, ki je na koncu mladi velenjčan za las izpustil posamično in ekipno zmago. Odgovornost je prepustil Patriku Vidcu, ki je v zadnjem dvoboju s svojo prvo zmago postavil končnih 5:4.

Velenjčani so v drugem dvoboju morali priznati premoč ekipe iz Raven na Koroškem. Tekma se je prelomila v četrtem dvoboju, kjer so domači imeli priložnost za izenačenje. V infarktnem obračunu je odlični gostujoči igralec Aljaž Godec s tesnim izidom 3:2 premagal Velenjčana Kljajiča in z zmago vodilni ekipi lige olajšal pot do končnega ekipnega uspeha.

NTK Tempo Velenje je zdaj po točkah izenačen z moštvom iz Mute, četrto uvrščeni ekipi Rakek pa so se približali na vsega dve točki zaostanka.

V naslednjem krogu 20.1. 2018, Velenjčani odhajajo k zadnje uvrščeni ekipi NTK Prebold.

2. SNTL, 6.krog - Velenje:
NTK TEMPO – NTK MUTA (5:4),
NTK TEMPO – NTK INTER DISKONT II (2:5)

Lestvica 2. SNTL:
1. NTK Inter Diskont II (20),
2. NTS Cornilleau Mengeš II (18),
3. NTK Melamin (18),
4. PPK Rakek (12),
5. NTK Muta (10),
6. NTK Tempo Velenje (10),
7. NTK Vesna (6),
8. NTK Logatec (6),
9. NTK Ilirija (4),
10. NTK Prebold (4) 

 

Vir: www.velenjcan.si

Foto: www.velenjcan.si

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!