ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Državno prvenstvo v dirkanju s kolesi BMX

NOVICA 10.09.2018



Sončno vreme in odlično pripravljena proga sta v Maribor privabila skoraj 70 tekmovalk in tekmovalcev.

Državno prvenstvo v dirkanju s kolesi BMX in hkrati tudi dirka odprtega tipa, ki je privabila tudi tekmovalce iz Avstrije in Madžarske, je potekalo zgledno in tekoče. Odlične rezultate v posameznih kategorijah so dosegli tudi naši lokalni, velenjski fantje: v kategoriji amaterji 7-9 let je letos uspešno začel goniti BMX pedala Tim Tašler (za KD Lignit Šoštanj) in prvič nastopil na državnem prvenstvu, njegov klubski kolega, licenčni tekmovalec, Mai Pokleka (KD Lignit Šoštanj) pa je tekmoval v kategoriji dečki 9-10 let, oba sta dosegla odlično 5.mesto.

Visoko v zrak pa sta pokal dvignila licenčna tekmovalca, oba za BSX Racing Team Maribor, Jaka Supić, ki je v kategoriji do vključno 8.let dosegel 3.mesto, ter Luka Supić,kategorija 9-10 let, dosegel odlično 2.mesto in s tem naslov državnega podprvaka.

 

Čestitamo!


Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak