ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Za mlade športnike gre, zato migajmo skupaj #BEACTIVE

NOVICA 28.09.2018



Pridi tudi ti in pomagaj, da vsi skupaj naredimo 1.000 krogov okoli Parka Zveza. Vsak krog namreč pomeni točno 5 €, ki jih v tvojem imenu za mlade športnike prispeva Adriatic Slovenica, veliki sponzor Olimpijskega komiteja Slovenije. Za vse, ki se nam boste pridružili, je dogodek popolnoma brezplačen. Prijavite se na prizorišču. Začnete, ko se prijavite, saj ni skupinskega starta.

Tek pa ni edini način, ki šteje. Lahko hodimo, poskakujemo ali na kakršenkoli način premagujemo razdaljo 400 m, kolikor znaša en krog okoli Parka Zvezda. Vztrajamo, da pomagamo.
Predstavitev mladih olimpijcev in glasbeni gostje
Tek in gibanje ni edino kar bo zaznamovalo zadnji septembrski petkov večer na Kongresnem trgu. Ob 20:30 se bo javnosti predstavila Mladinska olimpijska reprezentanca Slovenije Buenos Aires 2018, ki bo pred odhodom v Argentino prav tako prispevala svoj delež k našemu skupnemu cilju.
Ves čas dogodka bo na glavnem odru potekal zanimiv spremljevalni program. Zabavali nas bodo Trkaj in Pop Design, spodbujali atraktivni Dunking Devils in Urban roof, Pričakujemo številne olimpijce, ki se nam bodo pri pridružili tudi pri teku.

Bodite dobrodelni!
Pridružite se nam na Kongresnem trgu v Ljubljani. Naredite nekaj zase in za dober namen. Ob tem, ko bo za vsak vaš krog, zavarovalnica Adriatic Slovenica prispevala 5 €, lahko pomagate tudi sami. Z nakupom majice v vrednosti 5 €, boste mlade športnike dodatno podprli.

Več pa na: POVEZAVI

Se vidimo 28. septembra! 


Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak