ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


OSICE: Starejši dečki A in B ter kadeti skupaj na gostovanju

NOVICA 30.10.2018



Starejši dečki B

Petkovo tekmo proti rokometašem Jeruzalem Ormoža so črno-rumeni zaključili s prepričljivo zmago. Tekmo so od prve minute nadzorovali velenjski igralci, ki so s trdo obrambo, moštvenim duhom in hitrimi protinapadi iz minute v minuto večali prednost. Priložnost za igro so dobili vsi igralci selekcije starejših dečkov B in prav vsak je s svojo igro prispeval k visoki zmagi.

Starejši dečki A

Ekipa starejših dečkov A je v Veliki Nedelji ponovno dosegla visoko zmago. Gostitelji so priključek s črno-rumenimi držali le v uvodnih minutah, nato pa so Velenjčani preko hitrih protinapadov hitro ustvarili razliko in domačim niso več pustili, da bi se približalo. Rokometaši Gorenja Velenja so prikazali hitro in kolektivno igro, v kateri so čisto vsi igralci doprinesli svoj delež k zmagi.

Kadeti

Kadeti Gorenja Velenja so v 5. krogu gostovali pri vrstnikih iz Ormoža. Srečanje so začeli zelo nervozno, kar so domačini izkoristili in povedli z rezultatom 4 : 0. Tudi v nadaljevanju prvega polčasa jim igra v napadu nikakor ni stekla. V prvih tridesetih minutah so samo štirikrat premagali nasprotnega vratarja in zaostajali za velikih 7 golov. V drugem polčasu je bila igra v napadu nekoliko boljša, ampak še vedno ne dovolj dobra, da bi prinesla zmago. Kljub borbeni in požrtvovalni igri v obrambi, je bila igra v napadu kriva, da so se ose domov vrnile praznih rok.

Čestitamo!!

Vir: RK Gorenje Velenje

 

 

Foto: RK Gorenje Velenje

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!