ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


ODLIČNE PREDSTAVE U13 NA DUKAKIS CUP 2018

NOVICA 06.11.2018



Ekipa U13 je letos odpotovala na mednarodni turnir v Srbijo, natančneje Staro Pazovo. Dukakis cup 2018 je letos potekal med 1. in 4. novembrom, kjer je ekipa Rudarja igrala v skupini C. Že prvi tekmovalni dan so fantje navdušili in poskrbeli za zmago nad FC Crvena Zvezda (2:1) in NK Pomorac (1:0) ter remijem proti ekipi iz Lokomotiva (1:1).

Kvalitetna igra na igrišču jih je tako postavila na prvo mesto v predtekmovalni skupini.

Sledil je remi proti ekipi FK Vojvodina (0:0) ter poraz proti NK Dinamo (0:1). Možnosti za napredovanje tako ni bilo več, ostala pa je še zadnja tekma. V borbi za 5. mesto sta se srečali dve slovenski ekipi. NK Rudar Velenje se je pomeril z ekipo NK Maribor, ki se je končala z rezultatom 1:0 v korist naših fantov.

Pod vodstvom trenerjev Dragana Kovačevića in Mitje Hojnika so fantje tako osvojili odlično 5. mesto ter tako postali najboljša slovenska ekipa na turnirju. 

Čestitamo!

 

Vir: NK Rudar Velenje

Foto: NK Rudar Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak