ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Uspešno izpeljana prireditev Športnik leta 2018

NOVICA 16.04.2019



V ponedeljek, 15. 4. 2019, smo v Domu kulture v Velenju v sodelovanju z Mestno občino Velenje in Festivalom Velenje sprejeli in nagradili športnike Mestne občine Velenje za njihove dosežke v letu 2018. Prireditev je bila kot vsako leto dobro obiskana, glavna nit prireditve pa je bilo simuliranje in igranje oz. ne igranje za reprezentanco. Na odru so se predstavili Tjaša Dobravec, mlada pevka Pia Katarina Kremžar, odlična violinistka Maša Golob, kot gosta pa sta bila del prireditve tudi Marijan Pušnik in najboljši slovenski skakalec Timi Zajc.

Naziv ŠPORTNIK LETA 2018 v članski kategoriji sta osvojila deskar prostega sloga Tim-Kevin Ravnjak in plezalka Janja Garnbret, v kategoriji ekipa leta pa Rokometni klub Gorenje Velenje. Plaketo za dolgoletno delo v športu je prejel Gorazd Hren. Priznanje za športne pedagoge so prejeli Klemen Špeh, Jasmina Džafić in Natalija Anastazija Kenda. Športnik invalid leta je postal strelec Franček Gorazd Tiršek, športnica invalidka leta pa karateistka Diandra Bekčić. Naslov športnika leta 2018 v neolimpijskih disciplinah je pripadel Deanu Vukančiču, najboljša športnica v neolimpijskih disciplinah pa je postala Staša Lipnik, oba prihajata iz Taekwon-do kluba Skala Velenje.

V kategoriji mladink je bila najboljša smučarska skakalka Jerneja Becel, najboljši mladinec pa nordijski kombinatorec Vid Vrhovnik. Najboljši kadet je postal atlet Filip Dominković, naj kadetinja pa prav tako atletinja Nea Meh. V kategoriji nagrad za najboljše šolsko športno društvo je zmagala osnovna šola Livada, najboljša športnica in športnik šolskega športnega društva pa sta postala atletinja Tinkara Miklavžin in Rok Hudournik iz Osnovne šole Šalek.

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo in se vidimo spet naslednje leto.

 

 


Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!