ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Medobčinsko tekmovanje v krosu 2015

NOVICA 14.04.2015



Včeraj, 13.4.2015, je na stadionu v Velenju potekalo medobčinsko tekmovanje v krosu za učence in učenke osnovnih šol iz Velenja, Šoštanja in Šmartnega ob Paki.
Tekmovali so posamično deklice in dečki od prvega do devetega razreda, ter ekipno mlajši dečki in deklice od prvega do petega razreda ter starejši dečki in deklice od šestega do devetega razreda. V mlajši ekipni razvrstitvi so bili najboljši učenci in učenke OŠ Livada, drugi so bili iz OŠ Šalek in tretji iz OŠ Gustava Šiliha. V ekipni razvrstitvi starejših učencev in učenk pa so najbolje odtekli učenci in učenke OŠ Šalek, drugo mesto so si prislužili učenci OŠ Livada in na tretjem mestu so pristali učenci OŠ Gustava Šiliha.
Vsi so se borili po svojih najboljših močeh in prispeli utrujeni v cilj, vendar zadovoljni, da so premagali razdaljo, ki sojo morali preteči.

Vsi, ki so pritekli skozi cilj so zmagovalci in teh je bilo včeraj natančno 800. Čestitke vsem! Celotne rezultate najdete TUKAJ!

Fotografije si lahko pogledate na FB strani Športne zveze Velenje.


Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!