ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Pester vikend za skakalce

NOVICA 25.01.2016



SSK Ljubno BTC je v soboto, 23. 1. 2016, gostil kar 59 cicibanov in 11 cicibank, ki so tekmovali za točke v pokalu Cockta v smučarskih skokih za dečke in deklice do 9 let. Na skakalnici HS14 se je od tekmovalcev SSK Velenje, cicibanov do 9 let, najbolje znašel Anže Brecl, ki je stal tik pod odrom za zmagovalce. Osvojil je odlično 4. mesto. 14. mesto je pripadlo Liamu Magdiču, 17. je bil Nik Tovornik, na 31. mestu je končal Mark Križe in na 57. mesto se je uvrstil Cene Brglez. Pri cicibankah do 9 let je Gaja Hladin osvojila 8. mesto.

V nedeljo, 24. 1. 2016, pa je SSK Logatec organiziral tekmovanje v smučarskih skokih za deklice in dečke do 15 let. Mladi tekmovalci so se pomerili za točke v pokalu Cockta. Deklic je bilo na startni listi devet. Med njimi je z najdaljšima skokoma slavila naša Jerneja Brecl. Med dečki pa je Jan Bombek končal tekmovanje na 6. mestu. Dečkov je bilo na startni listi 23.

Vir: Smučarsko skakalni klub Velenje


Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!