ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Nordijska kombinacija - brez točk na alpskem pokalu

NOVICA 15.02.2016



Prav tako kot skakalci, so imeli nordijski kombinatorci tekmovanje Alpskega pokala v Planici na HS 109. V soboto,13.2. in v nedeljo, 14.2.2016. Na sobotni tekmi jim po "prvem polčasu" ni kazalo najbolje. Gašperju Breclu se skok ni najbolje posrečil (38), na 10 km tekaški progi je izgubil eno mesto, končal je na 39. mestu. Ožbej Jelen je skakalni del končal na 37. mestu, na tekaški progi pa nekaj izgubil, končal je na 52. mestu. Rok Jelen je bil po skoku na 53. mestu, tekaškega dela ni končal. Nastopilo je 55. tekmovalcev iz šestih držav.
Na nedeljski tekmi pa je nastopilo 59. nordijskih kombinatorcev, prav tako iz 6. držav, med njimi tudi štirje člani našega kluba. Po skakalnem delu je kazalo na boljše rezultate, kot prejšnji dan. Vendar je pred začetkom tekaškega dela pričelo močno snežiti in tekaške smučke niso bile konkurenčne. Tekli so na 5 km razdalji. Gašper Brecl je bil po skoku na odličnem 16. mestu, vendar je v cilj pritekel na 37. mestu. Ožbej je bil po skoku na 11. mestu, tekmovanje je končal na 46. mestu. Rok Jelen je bil po skakalnem delu na 47. mestu, na tekaški progi izgubil nekaj mest, končal je na 51. mestu. Jan Bombek je prvič nastopil na Alpskem pokalu. Po skakalnem delu je zasedel 25. mesto, tekaški del je končal na 55. mestu.

Vir: SSK Velenje

Vir: SSK Velenje Vir: SSK Velenje

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!