ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Uspešno izpeljana prireditev Športnik leta 2015

NOVICA 06.04.2016

Prenesite datoteko

V torek, 5.4.2016, smo v Domu kulture v Velenju v sodelovanju z Mestno občino Velenje in Festivalom Velenje sprejeli in nagradili športnike Mestne občine Velenje za njihove dosežke v letu 2015. Prireditev je bila kot vsako leto dobro obiskana, glavna nit prireditve pa so bile športne stave. Na odru so se predstavili Sašo Vrabič - beatboxer, Jernej Kozan - zmagovalec Slovenija ima talent 2015, Manuella - zmagovalka tekmovanja za Pesem Evrovizije Ema 2016. Športni gost prireditve je bil eden in edini Dejan Zavec.
Naziv ŠPORTNIK LETA 2014 v članski kategoriji sta osvojila deskar prostega sloga Tim-Kevin Ravnjak in atletinja Maja Mihalinec, v kategoriji ekipa leta pa Rokometni klub Gorenje Velenje. Plaketi za življensko delo sta prejela atletski funkcionar Martin Štajner in karateist Bego Tabavković. Športnik invalid leta je postal strelec Franček Gorazd Tiršek, športnica invalidka leta pa plavalka Tjaša Lenko. V kategoriji mladink je bila najboljša deskarka na snegu Eva Kralj, najboljši mladinec pa nordijski kombinatorec Vid Vrhovnik. Najboljši kadet je postal plavalec Luka Geršak, naj kadetinja pa atletinja Tina Česnik. V kategoriji nagrad za najboljše šolsko športno društvo je zmagala osnovna šola Livada, najboljša športnica in športnik šolskega športnega društva pa sta postala atletinja Živa Bračič in nogometaš Haris Kadrić. Vsem nagrajencem iskreno čestitamo in se vidimo spet naslednje leto.

V priloženi datoteki si lahko pogledate bilten, ki pa ga lahko tudi prejmete po pošti na domač naslov, če ste slučajno ostali brez. Napišite mail na: sportnazveza.velenje@gmail.com.

Slike najdete na FB strani Športne zveze Velenje.

 


Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!