ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Rokomet - Velenjske rokometaše podprli tudi člani NK Rudar

NOVICA 03.05.2016



V ponedeljek, 2. maja, 2016, so velenjske rokometaše na treningu obiskali predstavniki članske ekipe nogometnega kluba Rudar.
Druženje je potekalo v duhu medsebojnega podpiranja športnikov Šaleške doline, ki jim bodo naše ose posvetile tudi sredino tekmo z RD Riko Ribnica.
V sredo, 4.5. 2016, bomo v Rdeči dvorani priča 3. krogu končnice 1. NLB Leasing lige, v katerem se bo RK Gorenje Velenje pomerilo z gostujočo ekipo Ribnice.
Dvoboj, ki bo na sporedu ob 19.00, bo tokrat namenjen vsem športnim ekipam ter individualnim športnikom in športnicam Šaleške doline, saj smo na sredino tekmo povabili vse večje klube v Velenju: plavalni klub Velenje, NK Rudar Velenje in ŽNK Rudar Škale, atletski klub Velenje, ŽRK Velenje ter društvo borilnih veščin Velenje.
Posebej pa smo na tekmo povabili tudi velenjska športnika in športnico leta 2015, atletinjo Majo Mihalinec in deskarja Tima Kevina Ravnjaka.

Predstavniki članske ekipe nogometnega kluba Rudar s kapetanom Davidom Kašnikom na čelu so tako naše ose prišli pozdravit na ponedeljkov popoldanski trening, namen obiska pa je bil v tem, da so nogometaši rokometašem izkazali svojo podporo ter jim zaželeli vso srečo v končnici državnega prvenstva. Poleg tega so nogometaši na sredino tekmo povabili tudi vse svoje navijače.
Staš Skube, kapetan RK Gorenje Velenje: ''V imenu celotne članske ekipe RK Gorenje Velenje bi se rad zahvalil fantom iz NK Rudar za njihov obisk in podporo v končnici lige. Mislim, da je edino pravilno, da športniki v dolini podpiramo eden drugega. Tekma z Ribnico, ki nas čaka že to sredo, bo ravno zaradi tega posvečena prav vsem ekipam in individualnim športnikom Šaleške doline ter njihovim navijačem. S fanti si želimo in upam, da se v Rdeči dvorani vidimo v čim večjem številu.''
Nogometašem se iskreno zahvaljujemo za današnji obisk in izkazano podporo, obenem pa vse navijače velenjskih športnih ekip vabimo, da se v času končnice pridružijo našim Šaleških graščakom in s tribun pomagajo našim rokometašem do novih zmag!
Črno-rumeno, kot eno! 

Vir: RK Gorenje Velenje Vir: RK Gorenje Velenje

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!