ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Rekreacija - začenja se tekaška liga Moj najhitrejši krog

NOVICA 03.11.2016



Pester vikend je za rekreativnimi Velenjskimi tekači. Veliko jih je pred odhodom na 21. ljubljanski maraton pridno nabiralo kilometrino ob enkratnih poteh okoli Velenjskih jezer, ki jim nudijo nogam prijazno podlago, kakor tudi sprostitev v naravi.

Na 21.LJ maratonu je sodelovalo več deset tekačev in tekačic, ki so se podali na cilj vsak z svojimi zmožnostmi in željami. Kar nekaj tekačic pa se je podalo na najtežjo in najbolj zaželeno razdaljo 42.km ter jim je tudi uspelo. Samo začetek vseh želj pa se začne na 10.km in potem na 21.km trasi.Ki je letos štela za državno prvenstvo tako člansko kot veteransko. Tu sta v svojih kategorijah blestela z nazivi državni veteranskih prvakov kakor tudi z doseženimi časi Boža Meža ter Kralj Darko. Vsi velenjski tekači pa poznajo Zupac Milana, ki se je udeležil vseh maratonov do sedaj (21) seveda na 42.km.

Rezultate LJmaratona si lahko pogledate tukaj.

Sedaj sledi regeneracija, da pa ni premora in držimo pridobljeno tekaško formo, pa se bomo skozi zimo prebijali na tekaški ligi okoli okli jezer imenovani Moj najhitrejši krog po kolesarsko sprehajalni poti, ki se začne 19.novembra. Več o tem si lahko preberete na: www.festival-velenje.si/filelib/2016/koledar_prireditev.pdf in na ww.facebook.com/mezasb.

Preizkus pripravljenosti v teku ali hoji bo potekal vsako soboto od 19. novembra dalje do konca januarja od 9.00 - 11.00 pri Letnem kinu ob Škalskem jezeru. Več informacij dobite na zgornjih povezavah in na številki. 031/606-314.

Vabljeni, da se nam pridružite!

 

 


Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!