ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Vnos podatkov o prireditvah v Koledarček dogodkov

NOVICA 19.01.2017

Prenesite datoteko

Spoštovani,

na spletno stran Mestne občine Velenje je v okviru Odbora za mestni marketing dodana aplikacija Koledar dogodkov, ki omogoča vpogled v dogodke, ki se izvajajo v našem mestu.

Župan Mestne občine Velenje je za ta namen imenoval uredniški odbor, ki bo skrbel za natančen in pravočasen vnos dogodkov v aplikacijo. Podatki o prireditvah se tako kmalu ne bodo več zbirali po običajni poti, temveč bo vpis dogodka v aplikacijo osnova, da bo dogodek vpisan v tiskani verziji Koledarčka prireditev, ki ga izdaja Festival Velenje.

Prosimo vas, da nam vsak mesec najkasneje do 15. v mesecu pošljete osnovne podatke o prireditvah, ki jih v vašem športnem društvu ali klubu prirejate v naslednjem mesecu, in sicer:
• naziv dogodka;
• vabilo na dogodek;
• datum in ura dogodka;
• lokacija in morebitna lokacija v primeru dežja;
• organizator;
• kontaktne informacije (spletna stran, e-mail, telefonska številka);
• opis prireditve (2-3 stavke);
• morebitna vstopnina, prijave.

Podatke prosim pošljite na e-naslov sportnazveza.velenje@gmail.com ali preko navadne pošte na naslov: Športna zveza Velenje (Katka Geršak), Šaleška cesta 3, 3320 Velenje. Na ta način vam zagotavljamo, da bo vaš dogodek objavljen tudi v tiskani verziji Koledarja dogodkov, ki ga vsak mesec pripravlja Festival Velenje.

V primeru, da se za organizacijo dogodka odločite kasneje, ali da gre za kakršnokoli spremembo v zvezi z dogodkom, vas prosimo, da nam spremembo čimprej javite, da popravimo vnos, ki je bil že opravljen.

Le na takšen način in z ažurnim ter natančnim obveščanjem bomo občankam in občanom ponudili na enem spletnem mestu natančno informacijo o vseh prireditvah, ki se dogajajo v Mestni občini Velenje, letni pregled števila dogodkov, ki jih pripravljamo številni organizatorji, in nenazadnje bomo s tovrstnim pravočasnim in natančnim oglaševanjem dogodkov zagotovili večjo obiskanost naših prireditev.

Zahvaljujemo se za sodelovanje in vas prijazno pozdravljamo.

Saša Sevčnikar,
vodja Kabineta župana

Foto: Roman Bor

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak