ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Mini Planica na OŠ Gorica v Velenju

NOVICA 12.01.2017



19. 1. 2017 bodo pred osnovno šolo Gorica gostili čisto pravo smučarsko skakalnico »MINI PLANICA«, ki ponuja inovativen način spoznavanja smučarskih skokov. Vsi učenci od 1. do 3. razreda se bodo ta dan lahko pod strokovnim vodstvom trenerjev preizkusili v smučarskih skokih.

MINI PLANICA je mobilna smučarska skakalnica, namenjena otrokom do 10. leta starosti. Skakalnica je uporabna v vseh letnih časih in je prilagojena varnemu in zanimivemu spoznavanju smučarskih skokov. Otroci bodo dobili čelado in posebne smuči, ki si jih bodo nadeli kar na svoje čevlje. Tako se bodo vsi, tudi tisti, ki še nikoli prej niso stali na smučeh, preizkusili v nečem, kar ni dosegljivo vedno in povsod – v skokih na pravi skakalnici – pod vodstvom skakalca Mitje Oraniča in trenerjev smučarsko skakalnega kluba Velenje.

Dejavnost bo potekala od 8.30 do 12.30 na parkirišču pred OŠ Gorica.

Pojdite jih pogledat!
 

 

 


Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak