ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Predavanje z Guinessovim rekorderjem Rokom Puvarjem

NOVICA 13.11.2017



V Knjižnici Velenje bo danes, 13.11.2017, brezplačno javno predavanje Rotary kluba Velenje, z naslovom: Rok Puvar - Guinessov rekorder.

Gost bo: Rok Puvar

Mariborčan Rok Puvar je v nedeljo, 25.9.2016, na Velenjskem jezeru postavil nov Guinnessov rekord, ko je v štiriindvajsetih urah v stoječem veslanju na deski, tako imenovanem supu, preveslal 165 km.

Na predavanju bo gost predstavil Guinnessov rekord in zimsko prečkanje Jadranskega morja na SUP-u, ob tem pa bo razložil vse kar mora športnik vedeti o fizični in psihični pripravi na 24h vzdržljivostni športni nastop.

Zaradi morebitnega velikega zanimanja in lažje organizacije vas Rotary klub Velenje prosi za predprijavo z imenom in priimkom na prijave@rotaryklubvelenje.si. Potrditev prijave na predavanje ne zagotavlja sedeža v primeru prevelikega števila slušateljev, zato vas hkrati prosijo za pravočasen prihod.

Predavanje je brezplačno!

 

Organizacija: Rotary klub Velenje in Knjižnica Velenje 

Foto: keka.si

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!