ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Šolski šport - medobčinsko tekmovanje v rokometu za srednje šole

NOVICA 14.11.2017



Danes, 14. novembra 2017, je v Rdeči dvorani potekalo medobčinsko tekmovanje v rokometu za dijake, na katerem so se pomerili dijaki Elektro in računalniške šole, Šole za storitvene dejavnosti ter Gimnazije Velenje.

Na prvi tekmi sta se pomerili ŠSD in ERŠ. V izenačenem dvoboju so na koncu tekmo dobili dijaki ERŠ. Najkoristnejši igralec je bil Tajnik, dijak ERŠ, ki je dosegel 9 golov.

Na drugi tekmi sta se pomerili ekipi Gimazije in ŠSD. Dijaki ŠSD so si prednost 3 golov priigrali že na samem začetku tekme ter na koncu slavili z rezultatom 22 : 24. Za ŠSD so zadeli Grobelnik 9, Vujović 7, Komar 5. Med gimnazijci sta po 6 golov zadela Grmšek in Hrovat.

Zadnja tekma med ERŠ in Gimnazijo se je končala z rezultatom 23 : 18 za ERŠ. Najkoristnejši igralec v ekipi ERŠ je bil ponovno Tajnik, ki je dosegel 8 golov, za ekipo Gimnazije pa s 5 goli Hrovat.

Na področno tekmovanje se je uvrstila ekipa dijakov Elektro in računalniške šole Velenje.

Čestitamo!

 


Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak