ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


ZIMOVANJE - SMUČARSKI TEČAJ - TRIJE KRALJI 2008

NOVICA 16.01.2008

Prenesite datoteko

ŠPORTNA ZVEZA VELENJE organizira v času zimskih počitnic SMUČARSKI TEČAJ - ZIMOVANJE otrok in sicer na RTC Trije Kralji na Pohorju. Otrokom bomo pripravili bogat in zanimiv program (smučarska šola v dopoldanskem in popoldanskem času, aktivnosti na snegu, ustvarjalne delavnice, družabni večeri, pohodi …). Za kvalitetno in dobro počutje ter varnost otrok bodo skrbeli njihovi učitelji smučanja z veljavno licenco, profesionalni vzgojitelji, ki bodo poskrbeli, da se bodo otroci lepo imeli. Otroci bodo nameščeni v več posteljnih sobah TWC/TV.

Polna cena tečaja - zimovanja znaša 215€. Prispevek Športne zveze Velenje je 35€ / otroka, zato je cena za tečaj - zimovanje znižana na 180€ in vključuje:
- prevoz,
- smučarski tečaj (začetni oziroma nadaljevalni),
- pet polnih penzionov + popoldanska malica (4 obroki na dan),
- petdnevno smučarsko karto

Kotizacija, ki jo morate poravnati ob prijavi znaša 90€ in jo vplačate na transakcijski račun Športne Zveze Velenje - 03176-1000006915 (sklic na številko 00 - 222) ali osebno v pisarni Športne zveze Velenje (Rdeča dvorana), preostanek 90€ do 21. februarja 2008.

Več informacij lahko najdete v priponki!

Vabljeni!


Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!