ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


ZAKLJUČEK ŠPORTNE ŠOLE ROKOMETA GORENJE

NOVICA 15.06.2005



V soboto 11.06.2005 je bil praznik rokometa »Dan slovenskega rokometa«, ki so ga rokometaši praznovali v Krškem. V Velenju pa smo ta dan obeležili z zaključkom Rokometne šole Gorenje v letošnjem šolskem letu.
V Rdeči dvorani V Velenju je bilo živahno. Preko 300 odraslih je spremljalo zaključno slovesnost 168 otrok, ki so v šolskem letu 2004/2005 obiskovali športno šolo rokometa Gorenje.
Športni pedagogi, trenerji in vodstvo športne šole, je pripravilo zanimiv program, v katerem so sodelovali otroci - člani športne šole rokometa. V uri in pol so staršem in spremljevalcem prikazali rokometne veščine, ki so si jih med letom z marljivim delom pridobili. Po zaključeni športni aktivnosti so vsi udeleženci prejeli priznanje za uspešno sodelovanje v športni šoli rokometa Gorenje v minulem šolskem letu. Priznanja so otrokom podelili trenerji, vsem udeležencem pa je za uspešno delo čestital tudi zanimiv športni gost Vid Kavtičnik.
S tem zaključkom je športna šola rokometa Gorenje obeležila tudi 10 letnico svojega delovanja, v kateri se je prvih rokometnih korakov učilo preko 1000 otrok iz Velenja in okolice. Ob zaključku je zbranim spregovoril tudi vodja športne šole rokometa Jože Kavtičnik in takrat so si obljubili, da bodo s športno šolo rokometa nadaljevali tudi v naslednjem šolskem letu. Tisti, ki bodo zaradi starosti zaključili s športno šolo, se bodo lahko vključili v selekcije Rokometnega kluba Gorenje, drugi pa v športne interesne dejavnosti na matični šoli.
Po dobri malici, ki so jo vsi udeleženci prejeli na zaključku, so se veselih obrazov razšli in si zaželeli vesele, tople in dolge počitnice.
Več fotografij najdete v FOTOGALERIJI!


Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!