ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Prvi trening članske ekipe NK Rudar Velenje

NOVICA 11.01.2016



Danes smo na igrišču Parkur opravili prvi skupni trening v sklopu priprav na nadaljevanje prvenstva. Jernej Javornik je imel na voljo vse igralce, rahle bolečine čuti Damjan Trifkovič, medtem, ko zaradi bolezni Ivan Knezović trenira po posebnem programu.
Med pripravi so predvidene tekme z Aluminijem, Gorico, Dobom, drugo ekipo Dinama, Partizanom in generalka z Domžalami (dokončen seznam prijateljskih tekem bo objavljen v prihodnjih dneh).
Jernej Javornik (trener): ” Definitivno nas čaka trdo delo, potrebno bo popraviti kar nekaj stvari v igri. Veseli nas, da so igralci zdravi in upam, da bo tudi do konca tako. V tem trenutku 9.mesto na lestvici ni slabo, če bi bili na 6.mesto s točko več bi bilo to mazanje oči. Zavedamo se, da bo vsaka tekma kvalifikacijska. Potrebno bo vložiti veliko truda, da bomo to sezono pripeljali v mirne vode. Sigurno sem optimist!“
Damjan Trifkovič (vezist): “Mesec odmora je prišel v pravem času, tudi zato, da prečistimo glave. Zdaj je naša glavna naloga, da čim bolje odigramo drugi del, da se povzpnemo po lestvici in verjamem, da nam bo to tudi uspelo. Smo blizu 6.mesta in s trdim delom med pripravami, tukaj ne bi smelo biti nobenega problema. Potrebno jedvigniti nivo, tudi igralci se moramo zavzeti, da bomo dobro odigrali. Prišli smo spočiti in pripravljeni na to nalogo. V poletnem prestopnem roku je prišlo veliko novih igralcev, tako, da smo imeli premalo časa, da se vsi skupaj povežemo. Sedaj imamo čas, da to storimo. Imamo sposobnosti, imamo voljo!“
V klubu si prizadevamo slediti digitalnim trendom, zato ste nas lahko že s prvega treninga spremljali tudi preko aplikacije Snapchat (snapchat: nkrudarvelenje).

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!