ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Mednarodni rokometni popoldan v Rdeči dvorani

NOVICA 11.02.2016



Včeraj, v sredo, 10.2.2016, se je v Rdeči dvorani odvil zanimiv mednarodni rokometni popoldan, saj je k nam v goste prišla RK Kolubara iz Lazarevca, ki je v Sloveniji na pripravah. Vodja mlajšega pogona kluba iz Srbije je nekdanji odlični igralec Prul 67 in Preventa - Milan Vučičević.
Med sabo so se pomerile ekipe mlajših dečkov B, starejših dečkov B in kadetov omenjenih klubov.
Tekme so bile izključno prijateljskega značaja, sodili so jih trenerji našega kluba, priložnost za igro pa so dobili vsi igralci, ki so jo tudi dobro izkoristili. Igralni čas je bil skrajšan in tako so fantje igrali 2x15min. Glavni namen prijateljskih dvobojev je bil druženje z vrstniki iz Srbije, zato tokrat nismo beležili strelcev in ostale statistike.
Zelo koristno za mlade rokometaše je, da odigrajo veliko prijateljskih tekem, da najdejo prave občutke na tekmi, še posebej to velja za tiste, ki dobijo manj priložnosti v državnem tekmovanju.
Zmage so v vseh treh kategorijah ostale v Velenju, fantje iz Srbije pa so bili s sprejemom zadovoljni in so obljubili, da se spet srečamo, ko bodo poleti v Sloveniji.
Črno-rumeno, kot eno! 

Več slik lahko najdete tukaj

Vir: RK Gorenje Velenje

Vir: RK Gorenje, Foto: Rok Jošt

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak