ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Nogomet - strelke ŽNK Rudar Škale razpoložene za zmago z 9:0

NOVICA 11.05.2016



Za nami je 18. krog slovenske ženske nogometne lige v katerem smo premagale igralke ŽNK Krim z 9:0. Med strelke se je vpisalo kar 5 igralk, en zadetek pa so si gostje dale kar same. 

Dušan Uršnik: "Za nami je dobra tekma v kateri so vse igralke odigrale tako kot znajo. V drugem polčasu so priložnost dobile tudi mlajše igralke in tekmo mirno pripeljale do konca. Pred nami so še trije krogi, prepričan sem da bodo dekleta dala vse od sebe. Čestitke igralkam za prikazano igro in novo zmago."

Kar 5 igralk se je vpisalo med strelke. Po dvakrat so tako v polno zadele Larissa Šoronda (8. in 10. minuta), Sanja Malinić (12. in 28. minuta), Lara Prašnikar (44. in 66. minuta). Vanja Duronjić (32. minuta) in Zala Gomboc (53. minuta pa sta v polno zadele po enkrat.

Pred dekleti je že naslednjo nedeljo prvi krog play off. V 19. krogu SŽNL odhajamo na gostovanje v Beltince, k aktualnim državnim prvakinjam. Greste z nami? Avtobus bo dovolj velik za vse. 

Čestitamo dekleta!

Vir: ŽNK Rudar Škale

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!