ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Karate - 3. Pokal občine Velenje za Karate klub Tiger zelo uspešen

NOVICA 26.09.2016



Člani karate kluba Tiger so se udeležili 3. pokala občine Velenje in doma zadržali kar nekaj odličij.
V soboto je v telovadnici šolskega centra Velenje potekal tretji pokal občine Velenje. Tekmovanje za dečke in deklice v katah posamično in športnih borbah, katerega je uspešno organiziral karate klub Shotokan Velenje.
Turnirja se je udeležilo devet naših tekmovalcev. Najprej je nastopila Ema Đogić ki je v kategoriji malčic premagala vse tekmice in osvojila prvo mesto. Nato je nastopil Benjamin Mešanovič v kategoriji mlajših dečkov (rdeči pas) v katah in prav tako osvojil zlato kolajno. V kategoriji mlajših dečkov je tokrat žal v prvem krogu izpadel Seid Muharemović. Ines Alić je v kategoriji mlajših deklic tudi posegla po najvišji stopnički in prvič osvojila zlato, Dejan Soleša pa pri mlajših dečkih odlično srebrno medaljo. Za tem sta se v kategoriji kadetinj (kate) v finalu pomerili tigrici Aleksandra Centrih in Šuhra Muharemović. Slednja je tokrat slavila zmago. Za konec pa je zlato osvojila še Ivona Lačević v kategoriji mladink. Patricija Centrih je v borbah pri mlajših deklicah osvojila 5.mesto. V skupnem seštevku se je klub povzpel na odlično tretje mesto.

Čestitamo!

Vir: Karate klub Tiger Velenje

Vir: Karate klub Tiger Velenje Vir: Karate klub Tiger Velenje Vir: Karate klub Tiger Velenje Vir: Karate klub Tiger Velenje Vir: Karate klub Tiger Velenje

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!