ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Deskanje - Tim Kevin Ravnjak odlično na predolimpijski generalki v snežnem žlebu

NOVICA 17.02.2017



Naši deskarji in deskarki so danes ponoči nastopili na zadnji preizkušnji letošnjega svetovnega pokala v snežnem žlebu. V južnokorejskem Bokwangu so bile na sporedu kvalifikacije, na katerih so tekmovalci in tekmovalke lovili deset oziroma šest mest za nastop v nedeljskem finalu. 

Do novega odličnega rezultata je prišel Tim-Kevin Ravnjak, ki je v izredno močni konkurenci zasedel 14. mesto in s tem dosegel letošnji najboljši rezultat v tej disciplini. Po zaslugi prve vožnje je prejel oceno 69.00, kar je pomenilo, da je bil od finala oddaljen za samo 5.50 točke. Dobro se je odrezal tudi Tit Štante, ki je zasedel 22. mesto (53.50), medtem ko je bil Max Kralj Kos 33. (14.50).

V ženski konkurenci sta naše barve branili Kaja Verdnik in Eva Kralj. Prva je z oceno 38.75 pristala na 21. mestu, slednja pa z oceno 29.25 na 26. Tudi Verdnikova je z današnjim nastop prišla do najboljše uvrstitve v sezoni.

Vir: www.sloski.si

Foto: Gepa, Matevž Pristavec, FB Tit Štante

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!