ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Rokomet - Velenjčani bronasti v Slovenskem pokalu

NOVICA 18.04.2017



Rokometaši Gorenja Velenja so v soboto, 15.4.2017, v polfinalu pokalnega tekmovanja morali priznati premoč Celju Pivovarni Laško. Veliki rivali so bili na prvi tekmi finalnega turnirja v mariborski dvorani Tabor boljši s 26:23. Velenjski rokometaši so dobro začeli, sledile so pa črne minute in ob polčasu zaostanek osmih golov. V nadaljevanju tekme so pokazali veliko borbenosti in dobro igro, a so kljub temu na koncu tekmo izgubili.

V nedeljo, 16.4.2017, so se Velenjčani za končno tretje mesto v Slovenskem pokalu pomerili z ekipo Riko iz Ribnice in jo po kar dveh podaljških in 80 minutah igre ugnalo z rezultatom 37:35.

Gorenju Velenju do konca sezone preostaja še šest dvobojev Lige NLB za prvaka. Na naslednjem obračunu državnega prvenstva se bo prihodnjo sredo ob 18. uri v domači Rdeči dvorani pomerili s Celjem Pivovarno Laško, ki je bilo v polfinalu pokalnega tekmovanja boljše s 26:23.

Vir: RK Gorenje Velenje


 

Foto: RK Gorenje Velenje Foto: RK Gorenje Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak