ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


PREDSTAVITEV DELOVANJA KLUBOV IN DRUŠTEV V MO VELENJE

NOVICA 06.09.2006



Mestna občina Velenje skupaj s Športno zvezo Velenje v soboto, 9. septembra 2006, na Titovem trgu in v Rdeči dvorani organizira številne aktivnosti.
Med 9. in 13. uro se bodo na Titovem trgu predstavili velenjski športni klubi in društva, ob 11. uri bo tam štart Teka očkov, ki ga pripravljamo v okviru promocijske aktivnosti Urada za enake možnosti Vlade Republike Slovenije - Očka, aktiviraj se!, ob 12. uri pa javni podpis pogodb o sofinanciranju društev in njihovih dejavnosti med športnimi klubi in Mestno občino Velenje za leto 2006. Na podpis pogodb smo povabili 35 predstavnikov različnih športnih klubov in društev, ki bodo na podlagi Pravilnika o sofinanciranju športa v MO Velenje za delovanje v letu 2006 dobili 39.646.786,00 SIT.
V Rdeči dvorani bodo med 10. in 22. uro pripravili dan odprtih vrat. Obiskovalci se bodo lahko preizkusili v namiznem tenisu, badmintonu, squashu, nogometu, rokometu in košarki.
Tudi sicer bo to sobotno dopoldne v mestu živahno. V atriju bivše Kavarne slaščičarne Center (KSC) bomo odprli kmečko tržnico s kmetijskimi produkti in izdelki domače ter umetne obrti iz Zgornje Savinjske in Šaleške doline, na Cankarjevi ulici pa bodo stojnice postavili prodajalci bolšjega sejma.
Prijazno vas vabimo, da se dogodkov, ki jih pripravljamo, udeležite tudi vi!


Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!