ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


PRIREDITEV ŠPORTNIK LETA 2013

NOVICA 09.04.2014



V torek, 8.4.2014, smo v Kulturnem domu v Velenju v sodelovanju z Mestno občino Velenje in Festivalom Velenje sprejeli in nagradili športnike Mestne občine Velenje. Prireditev je bila kot vsako leto dobro obiskana, na njej pa smo predstavili različne glasbenike in tudi športe, ki sicer niso olimpijski ampak so zahtevni in atraktivni. Letošnja športnika leta sta bila Rok Marguč in Nastja Govejšek, v kategoriji ekipa leta pa Rokometni klub Gorenje Velenje. Športnik invalid leta pa je postal Franček Gorazd Tiršek.
Na odru so se predstavili VeleFit, Zvezdice, Anu, Duo balalajka in Andraž Hribar z Big bandom Glasbene šole Frana Koruna Koželjskega, ki so odlično popestrili program. Naši športniki so z nalogami, ki jim jih je zadal voditelj Dejan Tamše, energično nasmejali ljudi. Naj vas opomnimo, da šport je aktivnost katera bi se morala dotikati vsakega izmed nas, saj sta gibanje in rekreacija ključna za pozitivno in zdravo življenje. Naj se še enkrat zahvalimo vsem sodelujočim in se vidimo spet naslednje leto.
Tisti, ki pa niste imeli časa za ogled prireditve, pa si lahko slike pogledate tukaj.

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!