ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


POGOVORITI SE MORAMO O ALKOHOLU IN KONOPLJI

NOVICA 26.09.2022



Športna zveza Velenje vas v sodelovanju z Zavodomo VOZIM in skupaj s priznanimi strokovnjaki iz NIJZ na področju alkoholne problematike in drog ter psihoterapevtko, strokovnjakinjo na področju psihosocialnih veščin, vabi na
brezplačno spletno delavnico za starše

POGOVORITI SE MORAMO O ALKOHOLU IN KONOPLJI.
Delavnica bo v torek, 4. 10. 2022, ob 17. uri na Zoomu.

Namenjena je staršem in vsem drugim, ki delajo z mladimi in jih zanima, kako alkohol in druge psihoaktivne substance vplivajo na razvoj mladostnikov, predvsem pa, kako se z mladostniki sploh pogovorimo o tej problematiki in kako se odzvati, če se naš mladostnik (otrok) vrne z zabave pod vplivom alkohola.

Ste se kdaj vprašali:
Kako se z mladostnikom pogovorim o problematiki rabe alkohola in konoplje? Kako z mladostnikom navežem stik in vzpostavim komunikacijo?
Kako naj se odzovem, ko se otrok vrne z zabave pod vplivom alkohola in/ali drugih substanc?
Kako alkohol in konoplja vplivata na razvoj mladostnika?

Odgovore, izkušnje in praktične nasvete bodo z vami delili:
Andreja Drev, predstavnica Nacionalnega inštituta za javno zdravje Nino Batagelj, ambasador Zavoda VOZIM
Sanja Kranjc, mag. zakonskih in družinskih študij

Prijavite se TUKAJ,

Prijave zbiramo do petka, 30. 9. 2022. Povezavo na predavanje boste prejeli dan pred dogodkom. V kolikor povezave ne prejmete, prosimo, preverite svojo vsiljeno pošto.

Vabimo vas, da se nam na delavnici pridružite in vabilo posredujete vsem vašim sodelavcem ter staršem v vaši občini in se tako hkrati pridružite več kot petsto zadovoljnim staršem, ki so jih vsebine že navdušile in jim koristile.

 

"Odlično predavanje, z zelo pomembnimi in predvsem uporabnimi vsebinami. Informacije - kako ravnati z otrokom/mladostnikom - pa so koristne tudi za starše z mlajšimi otroki."
- udeleženka predavanja

ŠPORTNA ZVEZA VELENJE

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!