ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


If you don’t have confidence, you’ll always find a way not to win. (Carl Lewis)


Ta vikend Alpski pokal v smučarskih skokih za mladince do 20 let

NOVICA 07.09.2019Velenje bo ta vikend v Smučarskoskakalnem centru Velenje gostilo Alpski pokal v smučarskih skokih za mladinke in mladince do 20 let. Od petka, 13. septembra, do nedelje, 15. septembra, bo velenjske skakalnice preizkusilo več kot 120 smučarskih skakalk in skakalcev iz Avstrije, Češke, Francije, Italije, Nemčije in Švice. Z njimi se bo pomerilo tudi 12 članic in članov slovenske mladinske reprezentance.

Med njimi bo tudi Nika Vetrih, članica Smučarsko-skakalnega kluba Velenje.

V petek se bodo smučarski skakalci in skakalke pomerili na skakalnici HS 75. Ob 15. uri se začne uradni trening, sledita poskusni seriji. Tekmovalni del začne ob 18. uri. Predvidoma ob 21. uri bo sledila razglasitev zmagovalcev.

V soboto se bodo smučarski skakalci in skakalke prav tako pomerili na skakalnici HS 75. Uradni trening se začne ob 16.30, sledita poskusni seriji. Tekmovalni del začne ob 18. uri, razglasitev zmagovalcev bo sledila ob 21. uri.

V nedeljo bo ekipna tekma na skakalnici HS 75. Ob 8. uri se začne poskusna serija. Tekmovalni del začne ob 9. uri. Predvidoma ob 11. uri bo slavnostna razglasitev zmagovalcev.

Tekmovanje poteka pod častnim pokroviteljstvom župana Mestne občine Velenje Bojana Kontiča.

Vabljeni na ogled tekmovanja!

Foto: SSK Velenje

Koledar dogodkov

EVROPSKI TEDEN ŠPORTA

DOGODEK
Evropski teden športa bo v Sloveniji letos potekal že petič, in sicer med 23. in 30 septembrom 2019