ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Redna letna skupščina Športne zveze Velenje

NOVICA 18.06.2020V sredo, 17.06.2020 je v skupščinski dvorani Mestne občine Velenje potekala redna letna skupšična Športne zveze, ki je bila iz sredine marca zaradi nastale situacije virusa Covid-19, prestavljena. Redna letna skupščina je bila hkrati tudi volilna. 

Na skupščini so bili izvoljeni organi Športne zveze Velenje za obdobje od leta 2020 - 2024: predsedstvo, nadzorni odbor in disciplinska komisija. 

Ker nam je letošnje leto virus onemogočil izpeljavo prireditve Športnik leta 2019 v MO Velenje, je včeraj strokovna sodelovka Športne zveze Velenje ga. Katka Geršak podelila priznanja predstavnikom klubov in hkrati čestitala in se zahvalila za odlično delo, ter rezultate v preteklem letu.

Vse prisotne sta pozdravila poleg predsednika Športne zevze Velenje g. Bogdana Plaznika tudi podžupan MO Velenje g. Peter Dermol in vodja urada za družbene dejavnosti g. Dragan Martinšek, ki sta klubom zaželela dobro delo tudi v prihodnje.

Foto: Športna zveza Velenje Foto: Športna zveza Velenje Foto: Športna zveza Velenje Foto: Športna zveza Velenje Foto: Športna zveza Velenje

Koledar dogodkov

EVROPSKI TEDEN ŠPORTA - VADBA NA SIJ POLIGONU MOZIRJE

DOGODEK
V sklopu EVROPSKEGA TEDNA ŠPORTA, bo na SIJ poligonu v Mozirju v nedeljo, 27.9.2020 potekala vadba za vse željne športa. Z vami bo licenciran trener fitnesa (FZS SLO) Nejc Pongrac