ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Ana Drev zadnjič med rdečimi in modrimi količki

NOVICA 18.09.2020Na izvrstno smučarko Ano Drev so tako v občini Šmartno ob Paki, kot tudi na Športni zvezi Velenje, ki je hkrati tudi Regijska pisarna OKS-ZŠZ izredno ponosni.

Zato je občina Šmartno ob Paki skupaj s člani Kluba športnih navdušencev – Fan Cluba Ana Drev, ki je bil prav tako pobudnik prireditve in Mladinskim centrom Šmartno ob Paki organizirali prireditev z naslovom Ana Drev zadnjič med rdečimi in modrimi količki. Na prireditvi so lahko udeleženci preko video posnetkov podoživeli nekaj njenih najvidnejših uspehov, med katerimi sta sigurno uvrstitvi na stopničke v svetovnem poklau. Sicer pa je lahko Ana s svojo vztrajnostjo, delavnostjo, borbenostjo in potrpežljivostjo vsem za dober vzgled.

Prireditve sta se udeležila tudi predsednik Športne zveze Velenje, Regijske pisarne OKS-ZŠZ, g. Bogdan Plaznik in prvi podpredsednik Olimpijskega komiteja Slovenije, g. Janez Sodržnik, ki sta Ani čestitala za uspešno športno kariero in ji izročila plaketo, kot zahvala za njen pečat, ki ga je pustila v slovenskem športu.

 


 

Foto: Tatjana Podgoršek Foto: Tatjana Podgoršek

Koledar dogodkov

EVROPSKI TEDEN ŠPORTA - VADBA NA SIJ POLIGONU MOZIRJE

DOGODEK
V sklopu EVROPSKEGA TEDNA ŠPORTA, bo na SIJ poligonu v Mozirju v nedeljo, 27.9.2020 potekala vadba za vse željne športa. Z vami bo licenciran trener fitnesa (FZS SLO) Nejc Pongrac