ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


POLETNI ŠPORTNI TABORI ZMAGA KUŠTRINA 2020

NOVICA 22.06.2020Spoštovani starši, ste se že odločili kje bodo vaši otroci preživeli del letošnjega poletja?

Poletne počitnice se hitro bližajo, zaradi preprečevanja širjenja virusa COVID – 19 so priprave na poletne športne tabore letos trajale nekoliko dlje. Želimo namreč, da bodo aktivnosti potekale čim bolj varno in v skladu z vsemi navodili NIJZ. Poletni športni tabori bodo letošnje leto organizirani izključno za otroke iz MO Velenje.

Prepričani smo, da svojim otrokom želite le najboljše, zato smo se tudi v letošnjem letu potrudili in za vas pripravili nepozaben program Športnih počitnic za vse, na dveh lokacijah v Velenju.
Namen programa je kvalitetno in aktivno preživljanje prostega časa otrok med poletnimi počitnicami. Gre za tedensko varstvo otrok z raznovrstnimi športno-zabavnimi vsebinami, kjer se otroci seznanijo z različnimi športnimi panogami in se v njih tudi preizkusijo. Program je namenjen otrokom od 6. do 12. leta starosti, neodvisno od njihovega predznanja različnih športnih panog. Pripravili smo pester, zanimiv in zabaven športni program.
Radi bi poudarili, da so vsi naši učitelji strokovno usposobljeni za delo z otroki. Gre za študente in diplomante Fakultete za šport, vaditelje/učitelje/trenerje posameznih športnih panog, ki sodelujejo s Športno zvezo Velenje skozi celo leto.

Več o poletnih športnih taborih najdete na POVEZAVI.


Koledar dogodkov

Adijo šola, živjo šport - izkoristi čas za naslednje aktivnosti

DOGODEK
Zimske počitnice se približujejo in vabimo vas, da se nam pridružite na naših počitniških programih