ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


USPEŠNO ZAKLJUČI S ŠPORTNIMI TABORI ZMAGA KUŠTRINA 2020

NOVICA 31.08.2020



Kljub situaciji, ki nam je letošnje leto oteževala izvedbo in delo na športnih programih smo uspešno izvedli dva termina Poletnih športnih taborov Zmaga Kuštrina v mesecu juliju, ter dva termina v mesecu avgutu.

Kot ponavadi sta bila rdeča nit tabora zabava in šport.

Kljub nekaj novim pravilom in ukrepom smo se trudili, da smo otrokom zagotovili nepozabno športno zabavo in nasmehi na obrazih otrok govorijo, da nam je uspelo.

Otroci so tekom taborov spoznavali nove športe, se učili prvine vsakega izmed njih in se skupaj z vaditelji, ter trenerji zabavali v novih športnih aktivnostih.

Radi bi poudarili, da je letošnje leto še toliko bolj prišlo do izraza spoznavanje novih prijateljev, sicer z zagotovljeno varnostno razdaljo, druženja in pa nenazadnje socializacije otrok

Poleg poletnih športnih taborov Zmaga Kuštrina, ki smo jih izvedli že 18. leto zapored smo letošnje leto prevzeli vodeneje in koordinacijo športnega tabora v Gozdni šoli Mozirje, kjer smo skupaj v sodelovanju z Medobčinsko zvezo prijateljev mladine Velenje in Športno unijo Slovenije izvedli program , ki je bil namenjen otrokom iz socialno ogoroženih družin, ter jim tako športno in zabavno obarvali del počitnic.

Tekom letošnjih poletnih počitniških programov je bilo v aktivnosti Športne zveze Velenje tako vključenih nekaj več kot 170 otrok iz Mestne občine Velenje.

Hvala vsem klubom, ki ste pripomogli pri izvedbi poletnih športnih taborov in svoje športe predstavili najmlajšim. Hvala tudi vsem sofinancerjem programov, ki ste omogočili športne počitnice otrokom in pa seveda hvala staršem za izkazano zaupanje.

Upamo, da se vidimo prohodnje leto še v večjem številu!

Foto: Športna zveza Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak