ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


EVROPSKI TEDEN ŠPORTA - VADBA NA SIJ POLIGONU MOZIRJE

NOVICA 27.09.2020Evropski teden športa je pobuda Evropske komisije za spodbujanje športa in telesne dejavnosti v Evropi. Letošnje leto bo organiziran četrtič in poglavitni cilj je, spodbuditi najširši krog krog prebivalcev k redni telesni dejavnosti. 

V sklopu teh dogodkov bo tudi letošnje leto potekala na vseh enajstih SIJ poligonih vadba in sicer v nedeljo, 27.9.2020, od 10.00 do 12.00 ure.

Ker želimo, da je gibanje vaš vsak dan, dajemo velik poudarek tudi na zdravje, pravilno izvedbo vaj in strokoven pristop do gibanja. 

Zato bomo na ta dan v Mozirju omogočili, da bo na SIJ poligonu prisoten licencran trener fitnesa (FZS) Nejc Pongrac, ki ima ogromno izkušenj s področja ulične vadbe in vam bo lahko svetoval ter pomagal pri treningu.

Vadba na SIJ poligonu je primerna za začetnike, kot tudi za tiste, ki je z vadbo ukvarjajo že dlje časa.

Torej vsi tisti, ki želite narediti nekaj dobrega za svoje zdravje in dobro počutje izkoristite SIJ poligon in bodite aktivni.

Vljudno vabljeni, da se pridružite Nejcu in gibate skupaj!

Športna zveza Velenje

Koledar dogodkov

EVROPSKI TEDEN ŠPORTA - VADBA NA SIJ POLIGONU MOZIRJE

DOGODEK
V sklopu EVROPSKEGA TEDNA ŠPORTA, bo na SIJ poligonu v Mozirju v nedeljo, 27.9.2020 potekala vadba za vse željne športa. Z vami bo licenciran trener fitnesa (FZS SLO) Nejc Pongrac