ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Ženski rokomet - Velenjčanke do novih dveh točk v prvenstvu

NOVICA 28.09.2020



Članska ekipa Žrk Velenja je v soboto gostila ekipo s Ptuja. Slabši prvi polčas ni ustavil naših deklet, ki so na koncu tekme slavile z rezultatom 27:24.

Tekmo so bolje odprle gostje, ki so v 11. minuti tekme povedle z rezultatom 3:5. V 17. minuti tekme so domačinke z zadetkom Nastje Ferenc izenačile na 6:6. Gostje so nato vodile do zadnje minute prvega polčasa. Z zadetkom Tjaše Smonkar se je prvi polčas zaključil z rezultatom 11:11.

Tudi drugi polčas so bolje začele gostje in 38. minuti povedle z rezultatom 13:16. Naša dekleta so nato po nekaj ključnih obrambah Ljiljane Simič in zadetkom s črte Petre Tomić, v 42. minuti izenačile na rezultat 17:17. Domačinke so nato povedle in vodstvo zadržale do konca tekme. Tjaša Smonkar je v zadnjih desetih minutah dosegla pet izmed šestih zadetkov za Velenjčanke, ki so se na koncu veselile zmage z rezultatom 27:24.

Najboljša posameznica je bila Tjaša Smonkar, ki je na tekmi proti Ptuju dosegla 12 zadetkov.

Zaradi reprezentančnega premora, čaka naše punce naslednja tekma v soboto 10.10.2020, ko se bodo v dvorani Golovec pomerile z ekipo Žrk Z’dežele.

Čestitamo!

 

Vir: Ženski rokometni klub Velenje

 

Foto: Ženski rokometni klub Velenje Foto: Ženski rokometni klub Velenje Foto: Ženski rokometni klub Velenje

Koledar dogodkov

Športnik leta 2023 v MO Velenje

DOGODEK
Ponovno bomo pod žaromete postavili vrhunske dosežke domačih športnikov in športnih delavcev ter jim podelili častne nazive. Vabljeni! Vstop je prost!