ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Pregled novic

KARATE KLUB VELENJE VABI NA FITNES KARATE IN SPROŠČANJE OB GONGIH

NOVICE 09.09.2022
Z vadbo boste v pravem razmerju okrepili moč mišic celotnega telesa, se naučili pravilnih vzorcev, funkcionalnih karateističnih tehnik, vadbe z lastno težo...
Preberi več...

ANITA HORVAT ŠESTA V FINALU DIAMANTNE LIGE

NOVICE 09.09.2022
Prvič v zgodovini je v finalu najprestižnejše serije svetovnih mitingov v Zürichu nastopila trojica Slovencev. Poleg Šutejeve v skoku s palico in Kristjana Čeha v metu diska, je na miting prvič dobila povabilo tudi članica AK Velenje, Anita Horvat. Na
Preberi več...

V PODJETJU HERMI, D.O.O., PONOVNO RAZPISUJEJO ŠPORTNO ŠTIPENDIJO

NOVICE 08.09.2022
Njihova želja je podpreti perspektivnega mladega športnika oz. športnico in mu/ji s tem pripomoči pri lažjemu doseganju ciljev na športnem področju in pri pridobitvi izobrazbe.
Preberi več...

VEČER S ČASTNO POKROVITELJICO 33. PIKINEGA FESTIVALA JANJO GARNBRET

NOVICE 05.09.2022
Veseli in ponosni smo, da bo letošnje leto častna pokroviteljica 33. Pikinega festivala ena najboljših športnic na svetu, članica velenjskega kluba, Janja Garnbret.
Preberi več...

VELENJČANI SUPERPOKALNI PRVAKI

NOVICE 05.09.2022
Rokometaši Gorenja Velenja so sezono 2022/2023 odprli s Superpokalno tekmo v Gornji Radgoni. Nasproti jim je stala ekipa RK Celje Pivovarna Laško.
Preberi več...

JANJA GARNBRET TOKRAT TIK POD VRHOM

NOVICE 05.09.2022
Janja Garnbret, ki v letošnji sezoni vse do domače tekme ni poznala drugega kot zmago, je tokrat končala na drugem mestu.
Preberi več...

VELENJSKA ATLETA ODLIČNA V NOVI GORICI

NOVICE 04.09.2022
Včeraj je v Novi Gorici potekalo ekipno prvenstvo Slovenije za mlajše mladince in mladinke. Ina Miklavžin je s časom 58.95 zmagala v teku na 400m. Mark Dackovič pa je zasedel 2. mesto v tekmovalni hoji na 2000m. Čestitke!
Preberi več...

SMUČARSKI SKOKI: TEKMA ZA POKAL ARGETA JUNIOR V KRANJU

NOVICE 01.09.2022
Tekma za pokal ARGETA JUNIOR v Kranju, 31. 8., je bila za velenjske orle znova odlična, saj so se vsi štirje tekmovalci uvrstili v prvo šesterico.
Preberi več...

USPEŠEN ZAČETEK ŠOLSKEGA LETA!

NOVICE 01.09.2022
Učenci in učenke se danes vračajo v šolske klopi, nekateri pa vstopajo tudi prvič. Prav vsem želimo obilo lepih doživetij tekom šolskega leta in se že veselimo srečanja na šolskih športnih tekmovanjih, ter ostalih športnih aktivnostih
Preberi več...

LOVRO ČREP TRETJI NA MLADINSKEM SVETOVNEM PRVENSTVU V TEŽAVNOSTNEM PLEZANJU

NOVICE 31.08.2022
Član Šaleškega alpinističnega odseka Velenje, Lovro Črep, je na mladinskem svetovnem prvenstvu, ki je potekalo v ameriškem Dallasu, prikazal odlično plezanje in se tako povzpel na stopničke za zmagovalce.
Preberi več...

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak