ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Pljusk - vabljeni vsi spretni športniki

NOVICA 22.06.2017

Prenesite datoteko

V soboto, 24. junija, bo na Velenjski plaži celodnevni dogodek Pljusk, v okviru katerega se bodo lahko obiskovalci že od zgodnjega dopoldneva udeležili številnih zabavnih aktivnosti.

Najpogumnejši se bodo v Velenjsko jezero brezplačno dričali po posebnem toboganu, tiste nekoliko bolj mirne duše pa bo čakal set odbojke na vodi, ustvarjanje podvodnih selfijev, hoja po vodi, preizkus simulatorja za deskanje na valovih in še marsikaj. Za popestritev dogajanja bo poskrbela tudi vse bolj svetovno priznana skupina Dunking Devils ter člani Urban Roofa.

V popoldanskih urah se bodo ob jezeru zbrali domači in tuji adrenalinski odvisniki ter se s svojimi BMX kolesi, rolkami in rolerji z višine preko sedmih metrov pognali po posebni skakalnici nad gladino jezera. Nato pa, za posebno tekmovanje, skušali uprizoriti kar se da spektakularen skok in pljusk v jezero. Te bo nato ocenila žirija znanih obrazov, ki jim adrenalinski izzivi ter poleti preko (pobeljenih) skakalnic niso tuji. Seveda bodo na koncu razglasili tudi najboljšega »pljuskarja«.

Celotno sobotno dogajanje bomo s koncertom skupine Šank Rock zaključili pozno v noč.

Vse športnike, ki smatraje, da so dovolj spretni, vabimo, da se udeležijo spusta po skakalnici, da v soboto pridejo in se prepričajo o velikosti le-te in morebiti tudi sodelujejo v tekmovanju. Za zmagovalce je planirana denarna nagrada.

Več o samem sistemu si lahko preberete v priponki ali na facebook strani.
 

 


Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak