ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


4. PIKIN TEK – 24 urni humanitarni ultra tek

NOVICA 10.09.2018



Tek, ki poteka 24 ur in je humanitarne narave podpira MO Velenje v sodelovanju z ostalimi akterji Pikinega festivala. Dogodek je kot uvod v letošnji Pikin festival.

Tek poteka 24 ur neprekinjeno s pričetkom v soboto 15.09.2018 ob 18. uri in traja do nedelje 16.09.2018 do 18. ure. Namen teka je privabiti tekače, športnike in ljudi dobre volje, da se udeležijo prireditve in da v terminu dogodka pretečejo ali prehodijo poljubno dolgo dolžino ter z prostovoljnimi prispevki pomagajo otrokom omogočiti športne počitnice.

Začetek in trajanje teka oz. hoje si vsak udeleženec določi sam, torej znotraj 24 ur od sobote 18.00 do nedelje 18.00 ure.

Vsak udeleženec, ki bo prispeval prostovoljno startnino bo za svoj športni in humanitarni prispevek nagrajen s spominsko štartno številko ter certifikatom dobrodelnosti. Vsa sredstva v obliki prostovoljne startnine se bodo 100% donirala medobčinski zvezi prijateljev mladine Velenje, ki bo z zbranim zneskom skupaj z Rotary klubom Velenje ter športno unijo Slovenije, popeljala otroke na športne počitnice.

V želji da podprete humanitarnost 4. Pikinega teka vas vabimo k sodelovanju!
 


Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak