ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


If you don’t have confidence, you’ll always find a way not to win. (Carl Lewis)


OSICE: Uspešen vikend za mladimi Velenjčani

NOVICA 12.12.2018Mlajši dečki B

Fantje iz ekipe mlajših dečkov B so se v Slovenj Gradec odpravili z zmagovalno miselnostjo. Črno-rumeni so od prvega sodnikovega žvižga garali v obrambi in posledično iz minute v minuto višali svojo prednost. Priložnost za igro so dobili vsi fantje in zmaga je zasluženo šla v Velenje.

Mlajši dečki A

Tekmo so osice odprle zelo zbrano in hitro povedle s petimi zadetki. Obramba je delovala zelo dobro in domačini iz Slovenj Gradca so v prvem polčasu zadeli le šestkrat. V drugi polčas pa so domačini vstopili bolje in se približali rokometašem Gorenja Velenja na 5 zadetkov. V drugem delu so črno-rumeni spet zaigrali dobro in zasluženo zmagali.

Starejši dečki B

Zimski meseci v ekipo velikokrat prinašajo nekaj bolezni in tudi decembrska sobota ni bila izjema. Ker je v selekciji starejših dečkov B manjkalo kar nekaj fantov, je ekipi na pomoč priskočil tudi Anže Kalan iz mlajše selekcije in svojo udeležbo na tekmi tudi odlično izkoristil. Črno-rumeni so se že pred tekmo dogovorili, da je recept za zmago samo en. Čvrsta obramba s hitrimi protinapadi je tista, ki bo zlomila odpor Pomurja. Velenjski rokometaši so se navodil trenerja držali in že na začetku povedli z delnim izidom 8:0. Priložnost za igro so dobili vsi rokometaši, zato so lahko Velenjčani držali visok tempo igre skozi celotno tekmo. V igro se je sicer prikradlo nekaj nepotrebnih tehničnih napak, a bodo fantje zagotovo na njih pozorni na treningih in jih bodo do naslednje tekme poskušali odpraviti.

Vir: RK Gorenje Velenje

 

Foto: RK Gorenje Velenje

Koledar dogodkov

Športne počitnice za vse - poletje 2019

DOGODEK
Spoštovani starši, ste se že odločili kje bodo vaši otroci preživeli del letošnjega poletja?