ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Sara Navodnik osma na svetovnem prvenstvu v akvatlonu

NOVICA 03.05.2023



Santa Eulalia (Ibiza, Španija), 1. maja je bil na svetovnem multisport triatlonskem prvenstvu dan za akvatlon. Med udeleženci je nastopila tudi štiričlanska slovenska reprezentanca. Velenjčanka, mladinka Sara Navodnik se je prebila med deseterico, na 8. mesto. 

Sara Navodnik: “Danes sem tekmovala na svojem prvem svetovnem prvenstvu. Proga je bila zanimiva, še posebej tek, saj smo tekli po različnih podlagah, kar je še dodatno ovirala vročina, vendar smo ob progi dobili vodo, ki mi je pomagala, da na teku nisem popustila. Malo pred začetkom tekme smo izvedeli, da bomo plavali brez neoprenov, kar mi je zelo ustrezalo, vendar se je izkazalo, da me je pri plavanju vseeno malo zeblo, saj voda ni bila še dovolj topla. Skozi celo tekmo sem zelo uživala ter sem zelo vesela za takšno priložnost, ki sem jo zelo dobro izkoristila in se iz nje tudi nekaj naučila.”

Čestitke Sara!

 

Vir: Triatlon Slovenije

Foto: Triatlon klub Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak