ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Smučarski skoki - Pokal Cockta za enajst in dvanajstletne dečke v Kranju

NOVICA 19.01.2017



Na mrzlo nedeljo, 15. 1. 2017, se je ob 9. uri zjutraj za enajst in dvanajstletne dečke v konkurenci začela poskusna serija v Kranju za pokal Cockta.
Na vrhu zaletišča se je pojavilo kar 111 nadobudnih skakalcev in skakalk. V močni konkurenci so barve SSK Velenje zastopali štirje orli, ki so se odlično izkazali, saj smo imeli med prvimi šestimi kar dva skakalca v vsaki starostni skupini. V kategoriji dečki do 10 let je odlično 6. mesto osvojil Liam Magdič, medtem ko je Nik Tovornik zasedel 29. mesto. V kategoriji dečki do 11 let je Žiga Gajster prav tako zasedel 6. mesto, Enej Faletič pa 24. mesto.

Velenjski skakalci so bili z rezultati zadovoljni, prav tako tudi trener Rolando Kaligaro, ki pa je prepričan, da lahko v naslednjih tekmah pokažejo še več. Trener še obljublja, da bo tudi ob naslednji priložnosti poskrbel za smuči skakalcev in jih pripravil vsaj tako dobro, če ne še bolje, predvsem pa za tehnično pravilne skoke in lepe daljave. 

Vir: SSK Velenje

Vir: SSK Velenje Vir: SSK Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak