ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Deskanje - Naši deskarji v Laaxu zaključili s svojimi nastopi

NOVICA 19.01.2017



Na prestižnem deskarskem tekmovanju v švicarskem Laaxu so s svojimi nastopi zaključili naši deskarji.

Danes je bilo v Laaxu rezervirano za polfinale v snežnem žlebu. Med najboljših 24 sta se na ponedeljkovih kvalifikacijah prebila tudi Tim Kevin Ravnjak in Tit Štante.

Po včerajšnjem polfinalu v snežne parku na katerem je Tim Kevin Ravnjak zasedel 17. mesto, ga je danes čakal še nastop v snežnem parku, disciplini, v kateri je leta 2012 postal mladinski svetovni prvak. V ostri konkurenci - v švicarski deskarski meki se zbere vsa deskarska smetana - je nastope sklenil v polfinalu. Ocena 65.25 je zadoščala za končno 15. mesto, ni pa mu dosti zmanjkalo do finala, kamor se je uvrstilo najboljših dvanajst. 12. Jan Scherrer je namreč prejel oceno 69.50.

Slovenci smo imeli v polfinalu snežnega žleba še enega predstavnika. Titu Štantetu se nastopa nista najbolje posrečila, z oceno 31.00 je zasedel končno 23. mesto.

V ženski konkurenci je 16-letna Eva Kralj v kvalifikacijah snežnega parka zasedla 42., v kvalifikacijah snežnega žleba pa 24. mesto.

Bravo ekipa!

Vir: www.sloski.si

Vir: www.sloski.si Foto: Matevž Pristavec Foto: Domen Bizjak

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak