ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Smučarski skoki - Državno prvenstvo mladincev do 20 let

NOVICA 16.02.2017



Včeraj, 15.2.2017, so se v Kranju zbrali smučarji skakalci. Tekmovali so na državnem prvenstvu, v kategoriji mladincev do 20 let.

Največ od Velenjčanov je pokazal Aljaž Osterc, osvojil je 5. mesto. Jan Bombek je bil 12., Vid Vrhovnik pa 20., Rok Jelen je osvojil 24. mesto, Ožbej Jelen 26. mesto, 31. je bil Patrik Vitez, 35. Gašper Brecl, Denis Pikelj je osvojil 38. mesto in David Strehar je bil 46. Tekmovalo je kar 53. tekmovalcev.

Na skakalnici HS 109 je potekalo tudi ekipno državno prvenstvo za mladince do 20 let. Za ekipo SSK Velenje 1 so tekmovali, Jan Bombek, Aljaž Osterc, Patrik Vitez in Vid Vrhovnik, zasedli so 4. mesto. Ekipa SSK Velenje 2 je bila na 8. mestu, za ekipo so tekmovali, Denis Pikelj, Gašper Brecl, Ožbej Jelen in Rok Jelen.

Bravo ekipa!


Vir: SSK Velenje 

Foto: SSK Velenje

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak