ŠPORTNA ZVEZA VELENJE


“If you fail to prepare, you’re prepared to fail.” (Mark Spitz)


Mlajše selekcije RK Gorenje Velenje uspešno zaklučile tekmovalni vikend

NOVICA 15.04.2024



Sobota in nedelja sta bili ta vikend rezervirani za mlajše selekcije rokometašev RK Gorenje Velenje.

Prvi so v soboto na prizorišče stopili starejši dečki B, ki so se v Rdeči dvorani pomerili z ekipo iz Celja. V napeti tekmi so fantje pokazali izjemno vztrajnost in moč ter slavili zmago s končnim rezultatom 33:28. S tem uspehom so uspešno odprli tekmovalni vikend ter si utrdili svoj položaj med konkurenco.

Starejši dečki A se domov vračajo z eno točko. Po veliki borbi proti ekipi RK Trimo Trebnje se je tekma končala brez zmagovalca (25:25).

Mlajši dečki A so zastopali barve črno-rumenih na turnirju v Novem Mestu. Tam so se pomerili z domačo ekipo MRK Krka in vrstniki iz Šmartnega. Kljub močni konkurenci so mladi igralci prikazali izjemno borbenost in zavzetost na igrišču, kar je ključno za doseganje pozitivnih rezultatov.

V nedeljo so se zgodaj zjutraj na pot proti Novemu Mestu odpravili kadeti. V napadalno zelo učinkoviti tekmi, so se zmage veselili igralci RK Gorenje Velenje, ki so vrstnike iz RK Krka premagali kar z 44 : 38.

Zmage in novi dveh točki so se v nedeljo zvečer veselili tudi mladinci, ki so proti ekipi RK Slovenj gradec slavili z rezultatom 33:30

Čestitke velenjskim osicam!

Vir: RK Gorenje Velenje

Foto: RK Gorenje Velenje (starejši dečki B) Foto: RK Gorenje Velenje (mlajši dečki A) Foto: RK Gorenje Velenje (starejši dečki A) Foto: RK Gorenje Velenje (kadeti) Foto: RK Gorenje Velenje (mladinci)

Koledar dogodkov

Olimpijski ogenj je prižgan in slovenska pot v Pariz je jasno začrtana

DOGODEK
Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez je na dan prižiga olimpijskega ognja v antični Olimpiji, predstavil projekt #potvPariz, ki je veliko več kot ''le'' športni dogodek. Slovenska bakla, program Slovenske hiše ter različni dogodki in ak